Sałatka Z Jagnięciny I Pomarańczy, Cebuli I Rukoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać przyprawione Kabobs jagnięcina & pomarańczowy, cebula & Sałatka rukola spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś nogę jagnięciny, balsamiczny sos winegret, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marokańskie hamburgery jagnięce z burakami, czerwoną cebulą i salsą pomarańczową, Sałatka Z Pomarańczy, Czerwonej Cebuli, Gorgonzolanu I Rukoli, oraz Zapiekanka z jagnięciny dla dwojga z rukolą, awokado i sałatką z krwawej pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Pokrój 2 pomarańcze na 6 klinów każda. Jagnięcinę i pomarańcze nawleczyć na przemian na 4 szaszłyki. Cebulę przełożyć na osobny szaszłyk. Wyciśnij sok z 1 pozostałej pomarańczy do małej miseczki.
Dodać sos barbecue i ziele angielskie; dobrze wymieszać. Zarezerwuj połowę mieszanki sosu barbecue.
Szaszłyki grillowe 15 min. lub do momentu zakończenia jagnięciny, obracając i szczotkując pozostałą mieszanką sosu barbecue przez ostatnie 5 minut.
Usuń cebulę ze szaszłyku; umieść w dużej misce. Pozostałe pomarańcze obrać i pokroić.
Dodać do cebuli z rukolą i sosem; lekko wymieszać.
Miejsce na talerzu; góra z kabobami.
Podawać z zastrzeżoną mieszanką sosu barbecue.