Sałatka z groszkiem cukrowym, rzodkiewką i ogórkiem
Sałatka z groszku cukrowego, rzodkiewki i ogórka może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu cydrowego, przyprawiony ocet ryżowy, groszek cukrowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest świetne. Spróbuj Sałatka z groszkiem cukrowym, rzodkiewką i ogórkiem, Sałatka Z Peanem I Rzodkiewką, oraz Sałatka Z Rzodkiewki I Grochu Cukrowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować groszek w rondlu z wrzącej osolonej wody, aż zmienią jaśniejszy odcień zieleni, około 30 sekund.
Odcedzić w durszlaku i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Pokrój połowę ogórka i rzodkiewki poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala.
Groszek, ogórek, rzodkiewki i sezam wrzucić octem i doprawić solą i pieprzem.
* Jeśli nie masz przyprawionego octu ryżowego w szafce, możesz zastąpić niesezonowany i dodać 1/4 łyżeczki soli i 1 1/2 łyżeczki cukru.