Sałatka z grillowanych krewetek Louis jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka majonezu, oleju roślinnego, jogurtu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Krewetkami Louis Platter, Kanapka Z Sałatką Z Krewetek Louis, oraz Kanapki Z Krewetkami "Louis" dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grill gazowy lub węglowy. Na każdym z dwóch 12-calowych metalowych szaszłyków, krewetki nici, pozostawiając 1/4-calowy odstęp między każdą krewetką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
3
Posypać 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
4
Pokrycie i grill kabobs na średnim ogniu 4 do 6 minut, obracając raz, aż krewetki są różowe i twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Usuń krewetki z szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
6
Na 2 talerzach, umieścić sałatę. Top z selerem, papryką, pomidorami i grillowanymi krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki Z Grilla
Papryka
Pomidor
Sałata
Seler
7
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki dressingu, dodając wystarczającą ilość mleka dla pożądanej konsystencji. Łyżka dressing na centra sałatek.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.