Sałatka z grillowanych kalmarów i cebuli Vidalia z grillowanymi pomidorami

Sałatka z grillowanych kalmarów i cebuli Vidalia z grillowanymi pomidorami
Jeśli masz około 1 godziny i 15 minut do spędzenia w kuchni, sałatka z grillowanych kalmarów i cebuli Vidalian z grillowanymi pomidorami może być niesamowitym , bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Za 2,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 189 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. Niewiele osób lubiło tę przystawkę. Jest idealny na Czwarty Lipca . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, frytek, cebuli vidalian i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 89% , to danie jest spektakularne. Sałatka z grillowaną cebulą Vidalian , kanapki z grillowaną cebulą i stekiem Vidalian oraz salsa z grillowanej kukurydzy i cebuli Vidalian są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pomidory posmaruj oliwą i dopraw solą i pieprzem. Grilluj, aż będzie po prostu miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj kalmary i cebulę oliwą z oliwek, dopraw solą i pieprzem. Grilluj kalmary po 3 minuty z każdej strony. Cebulę grillujemy z obu stron do miękkości. Wymieszaj warzywa z oliwą z oliwek i cytryną, dopraw solą i pieprzem. Ułóż warzywa na talerzu, a na wierzch połóż kalmary z cebulą, pomidorem i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
ZieloniZieloni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
KałamarnicaKałamarnica
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka świetnie komponuje się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Chardonnay Cakebread Reserve z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Rezerwowe ciasto chlebowe Chardonnay
Rezerwowe ciasto chlebowe Chardonnay
Chardonnay Reserve 2014 oferuje uwodzicielsko świeże, kremowe aromaty złotego jabłka i azjatyckiej gruszki, ładnie uzupełnione nutami creme brulee, wanilii i minerałów. Bogate i pełne na podniebieniu, wino odsłania rdzeń głęboko skoncentrowanych aromatów jabłka, melona i cytrusów, które utrzymują swoją intensywność przez długi, mineralny finisz. Oferując głębokie rezerwy owoców w połączeniu z wzorową równowagą, Chardonnay Reserve jest teraz pyszne, ale będzie pięknie dojrzewać w butelce przez kolejne 5-7 lat. Połącz to wino z zupą ze słodkich ziemniaków z kasztanami i brandy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia90
Magazyn