Sałatka z granatu i migdałów
Sałatka z granatu i migdałów to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 112 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, masła i sałaty liściastej, granatu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem, rukolą, migdałami i granatem, Sałatka z zielonych liści, granatu i migdałów, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni, Migdałów Marconan I Granatu.
Instrukcje
Posypać migdały w nieczystej ciężkiej patelni. Gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż migdały zaczną brązowieć, a następnie stale mieszając, aż do jasnobrązowego.
Wyjąć z patelni; odstawić.
W międzyczasie, w małej misce, ubić olej, sok z limonki, cukier, sól,pieprz i czosnek trzepaczką do gładkości.
W dużej misce wymieszaj sałatę i nasiona granatu.
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
Posypać migdałami; wrzucić delikatnie.