Sałatka Z Dzikiej Rukoli Z Grzankami Czosnkowymi, Ogolonym Parmezanem I L
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Dzikie Sałatka rukola z grzankami czosnkowymi, Ogolony parmezan, i L spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka soku z cytryny, ciabatta, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z dzikiej rukoli z grzankami czosnkowymi, ogolonym parmezanem i cytryną, Sałatka z kurczaka Cezar z grzankami i ogolonym parmezanem, oraz Sałatka z rukoli z ogolonym parmezanem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. zetrzyj skórkę chleba ząbkiem czosnku. Rozdrzeć chleb na 1-calowe kawałki i umieścić w dużej misce; wrzucić 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Chleb posypać lekko solą; układać w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec do złotego i chrupiące wokół krawędzi, o 10 protokół. Super. Do ahead: może być wykonany 4 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Umieścić rukolę w dużej misce.
Skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek i 2 łyżkami soku z cytryny, w razie potrzeby dodając więcej soku z cytryny.
Dodać 2/3 grzanek i połowę parmezanu i wrzucić.
Przełożyć do miski, rozrzucić Pozostałe grzanki i parmezan i podawać.Wskazówka składników: Dzika rukola jest ciemnozielona z kolczastymi liśćmi. Ma bardziej intensywny smak niż zwykła rukola. Znajdziesz dziką rukolę na rynkach rolników i w niektórych supermarketach.