Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem

Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem
Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 320 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, ocet winny, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Bulion z pieczarkami, bekonem i jęczmieniem, Risotto Z Grzybami I Jęczmieniem, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać szalotki i czosnek i gotować, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodać jęczmień i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
4
Dodać gorący wywar grzybowy i liście laurowe i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu wchłonięcia płynu, a jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
JęczmieńJęczmień
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Ostudzić i odstawić. Pieczarki pokroić w plasterki i odstawić na bok. Boczek pokroić w kostkę i umieścić w dużej patelni saute gotowania na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
EndiveEndive
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Polej połowę tłuszczu. Patelnia Deglaze z octem z czerwonego wina i dodać grzyby i endive i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Zdjąć z ognia i dodać natkę pietruszki. Sprawdź przyprawę, a następnie wrzuć jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
JęczmieńJęczmień
8
Podawać w dużej misce.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn