Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem
Sałatka z dzikich grzybów z jęczmieniem i wędzonym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 320 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, ocet winny, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Bulion z pieczarkami, bekonem i jęczmieniem, Risotto Z Grzybami I Jęczmieniem, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Dodać szalotki i czosnek i gotować, aż przezroczyste.
Dodać jęczmień i dobrze wymieszać.
Dodać gorący wywar grzybowy i liście laurowe i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu wchłonięcia płynu, a jęczmień będzie miękki.
Ostudzić i odstawić. Pieczarki pokroić w plasterki i odstawić na bok. Boczek pokroić w kostkę i umieścić w dużej patelni saute gotowania na średnim ogniu, aż chrupiące.
Polej połowę tłuszczu. Patelnia Deglaze z octem z czerwonego wina i dodać grzyby i endive i gotować do miękkości.
Zdjąć z ognia i dodać natkę pietruszki. Sprawdź przyprawę, a następnie wrzuć jęczmień.