Cytrusowo-gotowany Lucjan z sałatką z czarnej fasoli jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 30g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać opatrunek Cezar, czosnek, pico de gallo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka z cytrusów i Czarnej Fasoli, Cytrusowa Sałatka z czarnej fasoli i ryżu, oraz Sałatka cytrusowa z wanilią-czarny pieprz Vinaigrette.
Instrukcje
1
W dużej patelni z pokrywką połączone wszystkie składniki z wyjątkiem snapper. Przykryć i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Gdy płyn przychodzi do gotowania na wolnym ogniu zmniejszyć ogień do niskiej i dodać filety snapper i niech kłusować przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Lucjana
3
Ostrożnie usuń snapper z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Do sałatki: w dużej misce, wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać natychmiast z snapperem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.