Sałatka z ciecierzycy i pieczonej kukurydzy
Sałatka z ciecierzycy i pieczonej kukurydzy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 195 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli koszernej, ciecierzyca, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Kukurydzy I Ciecierzycy Tex Mex, Sałatka Fiesta z kukurydzy i ciecierzycy z winegretem Kolendrowo-limonkowym, oraz Sałatka z ciecierzycy i pieczonej papryki.
Instrukcje
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij ziarna z 2 prażonych kolb kukurydzy. W misce połącz ziarna z puszką ciecierzycy (odsączonej i opłukanej) oliwy z oliwek, octu winnego czerwonego, soli koszernej i świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Dobrze rzucaj.