Sałatka Z Buraków Po Niemiecku

Sałatka Z Buraków Po Niemiecku
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Niemiecka Sałatka z buraków może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 6. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Niemiecka Sałatka Z Buraczków Marynowanych (Wegańska), Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku, oraz Ww Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku.

Instrukcje

1
Buraki umyć i przyciąć zieleninę. Zagotować średni garnek osolonej wody, dodać buraki i gotować pod przykryciem, aż buraki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Zdjąć z ognia, odsączyć, obrać i pokroić, gdy ostygnie.
3
W dużej misce wymieszać wodę, ocet, kminek, cukier, cebulę, chrzan, goździki, sól, pieprz i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać buraki i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
5
Odstawić na kilka godzin, od czasu do czasu mieszając.
6
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone, według uznania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn