Sałatka Z Buraków, Koziego Sera, Orzechów Piniowych I Rukoli
Buraki, kozi ser, orzeszki piniowe i sałatka z rukoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 187 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pół ząbka czosnku, sól morską i mielony pieprz, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka z buraków z rukolą i kozim serem, Tarta szparagowa z kozim serem, suszonymi pomidorami i rukolą, oraz Tarty serowe z buraków i kóz.
Instrukcje
Możesz ugotować buraki z wyprzedzeniem, jeśli chcesz, po prostu owinąć je w folię aluminiową, umieścić na blasze piekarnika i piec około godziny w temperaturze 190C/Gas Mark 5 lub do momentu, gdy będziesz mógł płynnie włożyć widelec.
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia, następnie obrać nożem i pokroić w ćwiartki.Na dużej patelni, na średnim ogniu, toast orzeszki piniowe, aż złoty kolor brązowy, upewnij się, aby mieć na nich oko, ponieważ mogą one spalić dość easily.In duża miska ubić razem musztardę Dijon, olej, ocet, czosnek, sól i pieprz i odstawić.Kiedy będziesz gotowy do podania sałatki, ułóż ćwiartki z buraków i kawałki sera koziego na każdym talerzu. Wrzucić liście rukoli w opatrunku i umieścić trochę na każdym talerzu.Na koniec rozsypać każdy talerz z prażonymi orzeszkami pinii i podawać od razu!