Sałatka z buraków i porów z sosem orzechowym

Sałatka z buraków i porów z sosem orzechowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z buraków i porów z dressingiem orzechowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz por, wodę, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i Jicamy z sosem orzechowym Jalapeno, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
3
Buraki umieścić na małej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 425 przez 1 godzinę lub do miękkości po przekłuciu widelcem. Super. Odciąć korzenie buraków i łodygi; zetrzeć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
5
Każdy burak pokroić na pół wzdłuż; pokroić każdy burak na pół w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
6
Połącz por, olej i 1/4 łyżeczki soli na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut lub do miękkości i dopiero zaczyna brązowieć; wymieszać po 8 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
8
Połącz wodę, sok z limonki, masło orzechowe, imbir i 1/4 łyżeczki soli, dobrze mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzeszków ZiemnychPołówki Orzeszków Ziemnych
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Na każdym z 6 talerzy sałatkowych ułożyć 1/3 szklanki kiełków; buraki i por podzielić równomiernie na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
10
Skropić około 2 łyżeczki sosu na każdej porcji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn