Sałatka Z Brokułami Czosnkowymi
Sałatka z brokułami czosnkowymi może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis serwuje 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 11g tłuszczu i w sumie 185 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką złote rodzynki, ocet z wina ryżowego, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciepła sałatka brokułowa ze smażonym czosnkiem, Azjatycka Sałatka brokułowa z pikantnym dressingiem Chili-czosnkowym, oraz Wspaniała sałatka z brokułów Grega z cytryną, czosnkiem i grzybami Shitake dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Włóż wkładkę do gotowania na parze do rondla i napełnij wodą tuż pod dnem parowaru. Przykryj i zagotuj wodę.
Dodaj brokuły, przykryj i gotuj na parze do miękkości, 3 do 4 minut.
Opłucz brokuły pod zimną wodą, aż ostygną; odstawić.
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj orzeszki piniowe w oliwie z oliwek, aż będą lekko prażone, 2 do 3 minut; zdjąć z ognia.
Ubij ocet ryżowy, olej roślinny, czosnek i pieprz cayenne w dużej misce.
Przenieś brokuły, orzeszki pinii i rodzynki do sosu z octu ryżowego; wrzucić do pokrycia.