Sałatka z arbuza i Kantalupy z miętowym winegretem
Sałatka z arbuza i Kantalupy z miętowym winegretem wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 247 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka amaretto, kulki kantalupy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 229 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z arbuza i Kantalupy z miętowym winegretem, Arbuz kantalupa Jagodowa miętowa Sałatka z miodem Vinaigrette, oraz Zapiekana Sałatka z przegrzebka i arbuza z musującym miętowym winegretem.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W blenderze połącz miętę, sok z cytryny, syrop cukrowy i amaretto. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Sok Z Cytryny
Likier Amaretto
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W dużej misce, połączyć arbuza i kantalupa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kantalupa
Arbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj vinaigrette i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
5
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W rondlu połącz wodę z cukrem na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż cukier się rozpuści. Zdjąć patelnię z ognia i schłodzić syrop. Każdy dodatkowy schłodzony syrop można zapisać w hermetycznym pojemniku w lodówce.