Sałatka z arbuza i fety

Sałatka z arbuza i fety
Arbuz i sałatka Feta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 226 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, ser feta, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arbuz Sałatka Feta, Arbuz, Sałatka Z Fety, oraz Arbuz Sałatka Feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trzepaczka 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 1/4 szklanki czerwonego octu winnego, 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz oraz 3 łyżki. posiekana świeża mięta. Wrzucić z 8 filiżanek pokrojonych w kostkę arbuza bez pestek, 1 posiekaną słodką cebulę i 1 posiekany, zaszczepiony angielski ogórek. Crumble 4 oz. feta na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz Bez PestekArbuz Bez Pestek
Ogórek AngielskiOgórek Angielski
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sól I PieprzSól I Pieprz
Słodka CebulaSłodka Cebula
świeża Miętaświeża Mięta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn