Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka warzywna z brokułów może być świetnym przepisem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brokuły, pomidory, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Azjatyckie warzywne smażenie ze szparagami i brokułami, Pierogi warzywne i brokuły na Baby Bok Choy, oraz Kremowa zupa brokułowa, warzywno-serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej salaterce, połączyć kalafior, brokuły, pomidory, cebula, seler i marchew. W małej misce ubić składniki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego