Mieszana sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, wodę, cebulę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka Warzywna Mieszana, Sałatka Warzywna Mieszana, oraz Sałatka Warzywna Mieszana I dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować marynatę, połącz pierwsze 12 składników w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 12 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ostudzić; wyrzucić liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Aby przygotować warzywa, przynieś wodę i 1 łyżkę soli morskiej do wrzenia w holenderskim piekarniku.