Sałatka truskawkowo-szpinakowa III
Sałatka truskawkowo-szpinakowa III może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 189 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, nasiona sezamu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym, oraz Sałatka szpinakowo-truskawkowa z winegretem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć szpinak, koperek i truskawki. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
W dużym szklanym słoiku z ciasną pokrywką połączyć olej, ocet, cukier, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól, czarny pieprz, sucha musztarda i pieprz cayenne. Dobrze wstrząsnąć, aż cukier się rozpuści.
Wlać dressing na schłodzone owoce i warzywa; wrzucić do herbu i posypać sezamem.