Sałatka słodko-gorzka z sosem z sera pleśniowego Gorgonzola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj słodkiej i gorzkiej sałatki z sosem z sera pleśniowego Gorgonzola. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 448 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz rukolę, sałatę rzymską, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Spróbuj Sałatka Słodko-Gorzka Z Sosem Z Sera Pleśniowego Gorgonzola, Pieczony stek z grillowanymi winogronami szampana i sałatką z gorzkiej zieleni i sera pleśniowego, oraz Gorzka zieleń z winegretem Pigwowym i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sałatę z orzechami włoskimi. W małej misce ubijamy olej do octu. Wymieszać w plasterkach sera i gruszki. Wrzucić sałatkę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala