Sałatka Szpinakowa Z Sardynkami I Chrupiącą Prosciutto

Sałatka Szpinakowa Z Sardynkami I Chrupiącą Prosciutto
Sałatka szpinakowa z sardynkami i chrupiącą Prosciutto to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grubej soli i pieprzu, Skórka z cytryny, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z chrupiącą Prosciutto i serowo-ziołowymi grzankami Polenta, Przegrzebki Bonne Femme i szpinak z chrupiącą Prosciutto, oraz Chrupiąca Prosciutto i sałatka pomarańczowa.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Na obramowanej blasze do pieczenia ułóż prosciutto w jednej warstwie i posmaruj pozostałą łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec, obracając w połowie, aż ostry i głęboki złoty kolor, o 9 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn