Sałatka Réveillon
Sałatka Réveillon to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz złote rodzynki, cydr, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przygotowanie do przystawki sylwestrowej-Préparation d ' une entrée de réveillon, sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, oraz Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dynię w jednej warstwie na galaretowatej patelni pokrytej sprayem do gotowania. Posmaruj dynię lekko sprayem do gotowania; Wrzuć.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wrzucić.
Piec w 400 przez 18 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Połączyć dyni, sałatki, rodzynki i 1/4 łyżeczki soli w dużej misce, i wrzucić delikatnie.
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, cydr i kolejne 4 składniki (przez musztardę) w blenderze; proces aż do wymieszania.
Mżawka mieszanka cydr na mieszaninę sałatki; wrzucić delikatnie.
Posypać pokruszonymi ciasteczkami.