Sałatka rzymska z mandarynkami i dressingiem azjatyckim
Sałatka rzymska z mandarynkami i azjatyckim sosem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu sojowego, śliwkowe migdały, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka rzymska z sosem Cezara, Sałatka rzymska z sosem czosnkowym, oraz Sałatka rzymska z sosem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-do 8-calowej patelni, wstrząsnąć migdały często na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 7 protokół.
W dużej misce wymieszaj ocet, olej, cukier, sos sojowy, imbir i musztardę.
Jeśli skórka jest ciasna na mandarynkach, użyj noża, aby ją przeciąć i białą błonę z owoców, a następnie przeciąć między wewnętrznymi błonami, aby uwolnić segmenty owoców. Wyrzucić skórkę i membranę; rezerwy soku do innego użycia. Jeśli skórka jest luźna, zdejmij i wyrzuć, a następnie oddziel segmenty. Zdjąć i wyrzucić luźną membranę.
Awokado obrać i wrzucić do miski; cienko pokroić w plasterki.
Dodaj sałatę i migdały do miski.
Delikatnie wymieszać, dodając sól i pieprz do smaku.