Sałatka rzymska, ser pleśniowy i przyprawowo-orzechowa
Rzymska, ser pleśniowy i sałatka z przyprawami-Pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 207 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sól i pieprz, ocet jabłkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Borówka, ser pleśniowy i pekan Grillowana Sałatka Rzymska, Sałatka Rzymska Z Serem Pleśniowym, oraz Sałatka rzymska ze szczypiorkiem i serem pleśniowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wrzuć cukier, pieprz cayenne, papryka, ziele angielskie i pekan wraz z 2 łyżkami. oliwa z oliwek.
Umieść orzechy w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piecz przez 12 minut, od czasu do czasu wstrząsając.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić.
W robocie kuchennym lub blenderze połącz miód, ocet, czosnek, sól i pieprz. Przy włączonym silniku powoli mżawka w pozostałej 1/4 szklanki oliwy z oliwek w stałym strumieniu.
W dużej misce połącz sałatę, ser, cebulę i orzechy.
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza.