Sałatka Ryżowo-Pietruszkowa Cytrynowa
Sałatka z ryżem cytrynowo-Pietruszkowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 324 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, kliny cytrynowe, ciasno płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowe kebaby z kurczaka z sałatką pomidorowo-Pietruszkową, Pietruszka Cytrynowa Pieczony Dorsz, oraz Cytrynowa Sałatka Z Soczewicy I Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać ryż i dusić na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, o 14 protokół.
W dużej misce wrzucić ryż z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Natkę pietruszki, pieprz do smażenia, oliwki, kapary i skórkę z cytryny wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z cytrynowymi klinami.