Sałatka pomidorowo-pomarańczowa z fetą

Sałatka pomidorowo-pomarańczowa z fetą
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Sałatka pomidorowo-pomarańczowa z fetą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kurczaka pomarańczowa z fetą, Sałatka Z Fety, Endywii I Pomarańczy, oraz Sałatka z buraków z fetą, pomarańczą i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory, pomarańcze i ser układamy na przemian na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Pozostałe składniki wymieszać do wymieszania; skropić sałatką.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn