Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym
Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 194 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pappardelle z sosem pomidorowym, czosnkowym i anchois, Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois, oraz Sardela, Mały Klejnot I Sałatka Z Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu przykryć czosnek zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty, a następnie odcedzić. Powtórz jeszcze dwa razy, blanszując czosnek do miękkości; odcedzić i przenieść do mini robot kuchenny.
Dodać mleko i puree, aż będzie gładka. Śmietanę czosnkową doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce wrzucić pomidory i bazylię z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie mieszać w anchois połączyć.
Łyżka krem czosnkowy na talerze i top z sałatką pomidorową.
Skropić octem balsamicznym i pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i podawać.