Sałatka pomidorowa z chrupkami serowymi
Sałatka pomidorowa z chipsami serowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 388 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, sól koszerną i pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupki z pieczonych pomidorów i koziego sera balsamicznego, Kanapki z pieczonym pomidorem i kozim serem z parmezanem, oraz Sałatka Pomidorowa Cezar Z Chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć chleb z 2 łyżkami oliwy z oliwek na blachę do pieczenia i doprawić solą i pieprzem.
Piec na złoty kolor, około 8 minut.
Musztardę, sok z cytryny i ocet ubić w dużej misce i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać pomidory, szalotki i koperek i doprawić solą i pieprzem.
kostki i wrzucić do herbu. Odstawić podczas robienia chipsów.
Wrzucić ser z mąką i pieprzem do smaku w misce. Ułożyć mieszaninę w 4 kopcach na blasze do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Piec na złoty kolor, około 10 minut. Lekko ostudzić, następnie wyjąć łopatką do stojaka i ostudzić.
Podawać z sałatką pomidorową.