Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj sałatkę z pomarańczowym awokado. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, sos sojowy, rozdarty szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Migdałowo-Awokado, Sałatka Żurawinowo-Awokado, oraz Sałatka Z Mandarynką Z Awokado dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej salaterce połącz pierwsze pięć składników. W słoiku z obcisłą pokrywką wymieszaj olej, ocet, czosnek, cukier, curry i sos sojowy; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala