Sałatka owocowa z serem śmietankowym-polewa orzechowa wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.43 za porcję. Ta przystawka ma 232 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pekany, twarożek, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowana sałatka owocowa z kremową polewą z koziego sera [i agrodolce z granatu], Sałatka żurawinowa w galaretce Malinowej z polewą z serem śmietankowym, oraz Klon Krem Owoce Polewa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć jagody, jeżyny, kantalupa, winogrona, truskawki, i starfruit.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Truskawki
Borówki Amerykańskie
Kantalupa
Starfruit
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W średniej misce, ubić Serek i sok z cytryny na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
W oddzielnej średniej misce, ubij ciężką śmietanę ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż lekko zgęstnieje. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów. Delikatnie złożyć do mieszanki twarogu; rozłożyć na owocach.