Sałatka owocowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 95 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, sok pomarańczowy, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Podobne przepisy to Sałatka owocowa z kremowym sosem szkliwionym {moja ulubiona sałatka owocowa}, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz sałatka owocowa, jak zrobić sałatkę owocową / fruit s.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć arbuz, kantalupa, kiwi, maliny, jeżyny, truskawki, winogrona, ananas i jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Truskawki
Maliny
Kantalupa
Arbuz
Ananas
Do Konserwowania,
Winogrona
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać sok pomarańczowy i delikatnie złożyć,
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
3
Dekoruj świeżymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mięta
4
Aby uzyskać bardziej elegancką prezentację, wszystkie melony można pokroić w kulki za pomocą kuleczki melonowej, a resztę owoców można ułożyć na talerzu zamiast w misce.