Sałatka orkiszowa z białą fasolą i karczochami

Sałatka orkiszowa z białą fasolą i karczochami
Sałatka orkiszowa z białą fasolą i karczochami to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, sok z cytryny, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekana zupa orkiszowa z Escarole i białą fasolą, Sałatka orkiszowa z fasolą Fava, oraz Brandade białej fasoli z karczochami Dla Dzieci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć orkisz i 2 1/2 szklanki wody w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości i cieczy jest wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrkiszOrkisz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz ugotowany orkisz, miętę i pozostałe składniki w dużej misce, dobrze mieszając. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany OrkiszGotowany Orkisz
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia52
Magazyn