Sałatka Nicoise

Sałatka Nicoise
Sałatka Nicoise może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1694 kalorii, 109G białka, oraz 113g tłuszczu. Na 9,76 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ogórka, jajka na twardo, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Sałatka Nicoise, Gorąca Sałatka Nicoise, oraz Sałatka Nicoise są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszać olej i ocet do dressingu, dodać sól, pieprz i zioła.Dokładnie wymieszać, dressing, fasolę, jajka (zachować jedno do dekoracji), cebulę, pomidory, tuńczyka, czosnek i połowę oliwek; dodać sól i pieprz do smaku.Stos w środku naczynia na wierzchu liści sałaty, sprawiają, że wygląda jak najbardziej atrakcyjne, zakończyć sałatkę z dodatkami dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Liść SałatyLiść Sałaty
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala

Składniki

1WES E Sztuka języka angielskiegofilet z sardeli, w razie potrzeby posiekanyfilet z sardeli, w razie potrzeby posiekany227Orzechy dowolne (posiekane)tuńczyk w puszkach, odsączony i płatkowanytuńczyk w puszkach, odsączony i płatkowany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany mały Kaparposiekany mały Kapar1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany mały Kaparposiekany mały Kapar1chunkogórek w plastrach lubogórek w plastrach lub1chunkogórek w plastrach lubogórek w plastrach lub1zmiażdżony ząbek czosnkuzmiażdżony ząbek czosnku227Orzechy dowolne (posiekane)fasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiącafasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiąca227Orzechy dowolne (posiekane)fasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiącafasolka szparagowa, gotowana, ale nadal chrupiąca1WES E Sztuka języka angielskiegoćwiartowane jajko na twardoćwiartowane jajko na twardo2jajko na twardo, ćwiartowanejajko na twardo, ćwiartowane2jajko na twardo, ćwiartowanejajko na twardo, ćwiartowane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)bardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.bardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)bardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.bardzo drobno posiekane zioła, najlepiej mieszanka pietruszki, szczypiorku i estragonu, ok.1zostawićsałata według własnego wyborusałata według własnego wyboru1zostawićsałata do wyborusałata do wyboru796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całościoliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całości796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całościoliwkowy, połówkowy lub pozostawiony w całości2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1małecebula czerwona, pokrojona w pierścieniecebula czerwona, pokrojona w pierścienie1WES E Sztuka języka angielskiegosól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz1WES E Sztuka języka angielskiego1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet winny biały lub 1 łyżka octu winnego sherryocet winny biały lub 1 łyżka octu winnego sherry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet winny biały lub ocet winny po sherryocet winny biały lub ocet winny po sherry1WES E Sztuka języka angielskiegoOpatrunekOpatrunek2larges2-3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach2-3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach2larges3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach3 pomidory, obrane ze skóry i w dużych kawałkach1WES E Sztuka języka angielskiegoDekorujDekoruj
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn