Sałatka morelowo-szparagowa z Frisée i sałatą maślaną
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka morelowo-szparagowa z Frisée i sałatą maślaną może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 35. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej arganowy, frisée, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z masłem, szparagami i orzechami laskowymi, Sałatka Frisee z grillowanymi szparagami i Proscuitto, oraz Okoń Morski Z Masłem Ziołowym I Sałatką Frisee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło.
Dodać Smalce i bulion, przykryć i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać szparagi, przykryć i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem i gotować bez przykrycia, aż bulion prawie się wchłonie, o 1 minutę dłużej.
W dużej misce ubić oliwę z oliwek z sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Dodać Fryz, sałata Maślana i trybula i wrzucić do herbu. Na talerzach ułożyć Smalce i szparagi i ułożyć sałatkę.
Skropić olejem arganowym, jeśli używasz, i podawać.