Sałatka morelowo-szparagowa z Frisée i sałatą maślaną

Sałatka morelowo-szparagowa z Frisée i sałatą maślaną
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka morelowo-szparagowa z Frisée i sałatą maślaną może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 35. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej arganowy, frisée, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z masłem, szparagami i orzechami laskowymi, Sałatka Frisee z grillowanymi szparagami i Proscuitto, oraz Okoń Morski Z Masłem Ziołowym I Sałatką Frisee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Dodać Smalce i bulion, przykryć i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Dodać szparagi, przykryć i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem i gotować bez przykrycia, aż bulion prawie się wchłonie, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
4
W dużej misce ubić oliwę z oliwek z sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Dodać Fryz, sałata Maślana i trybula i wrzucić do herbu. Na talerzach ułożyć Smalce i szparagi i ułożyć sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata MaślanaSałata Maślana
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
TrybulaTrybula
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
6
Skropić olejem arganowym, jeśli używasz, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn