Sałatka Meksykańska
Przepis Sałatka meksykańska jest gotowa w około 12 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Ta przystawka ma 325 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z pierwszego tłoczenia, pomidorów dojrzałych do winorośli, limonek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 97%. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Sałatka Meksykańska, oraz Sałatka Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeciąć awokado na pół, pracując wokół dołu. Oddziel 2 połówki.
Usuń dół i zgarnij miąższ awokado łyżką. Klin awokado i stos na środku dużego talerza. Nasiona i pomidory klin i zorganizować wokół awokado.
Rozłóż pokrojoną cebulę na półmisku.
Talerz posypać kolendrą. Wycisnąć sok z 2 limonek równomiernie na warzywach. Doprawić grubą solą.
Talerz skropić olejem i podawać.