Sałatka Mandarynkowa Orientalna
Sałatka mandarynkowa orientalna to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę rzymską, mieszankę makaronu z makaronem o Smaku orientalnym, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Mandarynkowa Orientalna, Orientalna Sałatka Mandarynkowa Z Kurczakiem, oraz Chińska Sałatka Crunch-chrupiąca sałatka z orientalnym dressingiem jest idealna na letnie popołudnie.
Instrukcje
Wyjąć opakowanie smakowe z mieszanki zupy i odstawić. Makaron z kruszonką.
Piec makaron w płytkiej patelni w 350 przez 10 minut lub do tosty, mieszając po 5 minutach.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Gotować migdały i 3 łyżki cukru w małej patelni nonstick na średnim ogniu, stale mieszając, 5 do 6 minut lub aż cukier się rozpuści i migdały są równomiernie pokryte.
Ubij razem zarezerwowane opakowanie smakowe, pozostałe 2 łyżki cukru, olej i kolejne 5 składników.
Wrzucić razem sałaty, seler, i zielona cebula w dużej misce.
Skropić opatrunkiem; wrzucić delikatnie do płaszcza.
Dodaj makaron, mieszankę migdałów i pomarańczowe sekcje, i wrzucić delikatnie do herbu.