Sałatka makaronowa z wędzoną rybą to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 370 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, sos sałatkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z łososia wędzonego z dressingiem Bearnaise, Sałatka Z Makaronem Z Łososia, oraz Koperkowe opakowanie rybne i warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
2
Wymieszać majonez, śmietanę, Koper, musztardę, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Majonez
Kwaśna śmietana
Koper
Musztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać makaron i pozostałe składniki z wyjątkiem ryb; wrzucić. Delikatnie wymieszać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Ryby
4
Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia, ale nie dłużej niż 24 godzin.