Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Sałatka z makaronem z pieczonych warzyw korzeniowych wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, ocet jabłkowy, przepis sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako tania przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce ubić razem olej, ocet, musztardę, sól i pieprz, do smaku.
Dodaj makaron i resztki warzyw korzeniowych do dużej miski. Wymieszać natkę pietruszki i pokrojoną czerwoną cebulę. Wrzucić z vinaigrette i przechowywać w lodówce do niech smaki rozwijać, o 1 godzinę.