Sałatka makaronowa pełnoziarnista z orzechami włoskimi i serem Feta

Sałatka makaronowa pełnoziarnista z orzechami włoskimi i serem Feta to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzechów włoskich, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Szyfonowy Orzechowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron pełnoziarnisty z gruszkami, orzechami włoskimi i serem Gorgonzola, Sałatka z dyni z żurawiną, orzechami włoskimi i serem Feta, oraz Jesienna sałatka pszenna z kaszą bulgurową z pieczonym dyni, orzechami włoskimi i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić makaron, opłukać pod zimną wodą i włożyć do lodówki, aby ostygł.
W suchej patelni saute toast orzechy włoskie na średnim płomieniu, aż będą pachnące, o 2 protokół. Orzechy włoskie odstawić do ostygnięcia, a następnie grubo posiekać.
W dużej misce, wrzucić schłodzony makaron, orzechy włoskie, ser feta, cebula, i szpinak. W małej misce ubić olej, ocet, czosnek i musztardę.
Wlać sos na sałatkę z makaronem i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.