Sałatka jicama ze szpinakiem słodko-kwaśnym
Słodko-kwaśny szpinak Sałatka jicama może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,59 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz szpinak, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Ze Szpinakiem Słodko-Kwaśnym, Sałatka Ze Szpinakiem Słodko-Kwaśnym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Słodko-Kwaśnym.
Instrukcje
W misce wymieszać cukier, oliwę z oliwek, ocet, sok z cebuli, musztardę, sól i cebulę w proszku, aż cukier się rozpuści.
Wymieszaj szpinak, jicama, cebulę, kawałki boczku, nasiona sezamu i orzeszki piniowe w dużej misce.
Wlać sos z oliwy z oliwek na sałatkę; wrzucić do połączenia.