Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać jicama Sałatka spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, paprykę, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1671 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Jicama, Sałatka Jicama, oraz Sałatka Jicama.
Instrukcje
1
Wrzucić razem jicama, papryka, czerwona cebula, ogórek, pomarańczowy, i kolendra w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Gałązki Kopru Włoskiego
Jicama
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sałatka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.