Przepis grecka sałatka rzymska jest gotowa w około 10 minut i jest zdecydowanie wybitny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka ogórka, oliwy z oliwek, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zwęglona Rzymska Sałatka Grecka Z Fetą W Skórce Komosy Ryżowej, Grillowana Rzymska z karmelizowanym makaronem cebulowym, serem pleśniowym i sosem balsamicznym z jogurtu greckiego, oraz Sałatka Rzymska dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej salaterce połącz rzymską, czerwoną paprykę i ogórek. W słoiku z obcisłą pokrywką połącz olej, sok z cytryny, cukier, sól czosnkową i pieprz; dobrze wstrząśnij.