Sałatka Gazpacho
Gazpacho Salad to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoovo-wegetariański przepis na 12 porcji. Ten przystawka ma 47 kalorii , 1 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest idealny na lato . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku z cytryny, papryki, oliwy z oliwek i zielonej cebuli. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 54% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to gazpacho z kremem z awokado , Chunky Tomato Gazpacho i Great Gazpacho .
Instrukcje
W misce o pojemności 1-1/2 kwarty ułóż jedną trzecią do połowy pomidorów, ogórków, zielonej papryki, cebuli, oliwek, soli i pieprzu. Powtórz warstwy jeszcze dwa lub trzy razy.
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki sosu.
Zalej warzywa. Przykryj i schłódź kilka godzin lub całą noc.