Sałatka fasolowa z pieczoną czerwoną papryką, cebulą, majerankiem i cytryną

Sałatka fasolowa z pieczoną czerwoną papryką, cebulą, majerankiem i cytryną
Sałatka fasolowa z pieczoną czerwoną papryką, cebulą, majerankiem i cytryną to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki, majeranku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczona Mieszana papryka z kaparami i majerankiem, Pieczona Mieszana Papryka Z Kaparami I Majerankiem, oraz Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć i ugotować suszoną fasolę, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
2
Dobrze spuścić. Będziesz miał około 3 szklanki gotowanej fasoli; odstawić. Jeśli używasz fasoli w puszkach, opłucz je krótko w zimnej wodzie i dobrze spuść. Upiecz świeże słodkie . Gdy pieprz jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, slip off skóry, pokroić pieprz na pół, i usunąć i wyrzucić łodygi, żeber i nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
PieprzPieprz
NasionaNasiona
WodaWoda
żeberkażeberka
3
Pokrój świeżo upieczony pieprz lub paprykę w butelkach, jeśli używasz, w kwadraty cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
4
W międzyczasie napełnij rondel osoloną wodą i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać fasolkę szparagową (sól pomoże im zachować ich kolor) i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 7 protokół. Jak tylko zostaną ugotowane, zanurz je w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
SólSól
6
Dobrze spuścić.
7
Aby zrobić dressing, w małej misce wymieszać sok z cytryny i olej. Jeśli używasz suszonego majeranku lub tymianku, dodaj go do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek SuszonyMajeranek Suszony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Połącz białą fasolę, paprykę, zieloną fasolkę, świeży majeranek lub tymianek, i zieloną cebulę w misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Majeranekświeży Majeranek
Zielona CebulaZielona Cebula
Papryka SłodkaPapryka Słodka
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Fasola BiałaFasola Biała
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodać sos i sól i pieprz do smaku i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Posypać natką pietruszki i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn