Sałatka fasolowa z pieczoną czerwoną papryką, cebulą, majerankiem i cytryną
Sałatka fasolowa z pieczoną czerwoną papryką, cebulą, majerankiem i cytryną to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki, majeranku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczona Mieszana papryka z kaparami i majerankiem, Pieczona Mieszana Papryka Z Kaparami I Majerankiem, oraz Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Namoczyć i ugotować suszoną fasolę, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
2
Dobrze spuścić. Będziesz miał około 3 szklanki gotowanej fasoli; odstawić. Jeśli używasz fasoli w puszkach, opłucz je krótko w zimnej wodzie i dobrze spuść. Upiecz świeże słodkie . Gdy pieprz jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, slip off skóry, pokroić pieprz na pół, i usunąć i wyrzucić łodygi, żeber i nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Pieprz
Nasiona
Woda
żeberka
3
Pokrój świeżo upieczony pieprz lub paprykę w butelkach, jeśli używasz, w kwadraty cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pieprz
4
W międzyczasie napełnij rondel osoloną wodą i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać fasolkę szparagową (sól pomoże im zachować ich kolor) i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 7 protokół. Jak tylko zostaną ugotowane, zanurz je w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Woda
Sól
6
Dobrze spuścić.
7
Aby zrobić dressing, w małej misce wymieszać sok z cytryny i olej. Jeśli używasz suszonego majeranku lub tymianku, dodaj go do dressingu.