Sałatka Edamame i jęczmienna

Sałatka Edamame i jęczmienna
Edamame i sałatka jęczmienna może być tylko przystawką, której szukasz. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 189 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka papryki, cebuli, jęczmienia perłowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Tilapia z jęczmieniem, Shiitake i sałatką Edamame, Kasza jęczmienna z groszkiem i Edamamem, oraz Jęczmień Z Brukselką, Szpinakiem I Edamamem.

Instrukcje

1
Aby przygotować dressing, połączyć pierwsze 5 składników w średniej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby przygotować sałatkę, ugotuj jęczmień zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
SólSól
3
Połącz ugotowany jęczmień, paprykę, czerwoną cebulę i pozostałe składniki w dużej misce, rzucając dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać opatrunek, i wrzucić delikatnie płaszcz równomiernie.
5
Odstawić na 15 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn