Sałatka Cobb z serem pleśniowym Vinaigrette

Sałatka Cobb z serem pleśniowym Vinaigrette
Przepis Sałatka Cobb z serem pleśniowym Vinaigrette może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 591 kalorii, 23G białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, boczek, sałata Bostońska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cobba z sosem z sera pleśniowego, Letnia sałatka z sosem Bazyliowo-pleśniowym, oraz Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić razem starty ser, ocet i musztardę. Powoli, stałym strumieniem, ubić oliwę z oliwek, aż do zemulgowania. Doprawić winegret solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Opłucz i osusz wszystkie warzywa sałatkowe i wrzuć je razem do dużej miski. Ułóż kurczaka, boczek, awokado, pomidor i Roquefort w jednolitych rzędach na wymieszanej zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Ser RoquefortSer Roquefort
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Udekoruj startym jajkiem na twardo i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3
Tuż przed podaniem wlać sos na sałatkę i wrzucić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn