Przepis Sałatka Cobb z serem pleśniowym Vinaigrette może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 591 kalorii, 23G białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, boczek, sałata Bostońska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cobba z sosem z sera pleśniowego, Letnia sałatka z sosem Bazyliowo-pleśniowym, oraz Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem starty ser, ocet i musztardę. Powoli, stałym strumieniem, ubić oliwę z oliwek, aż do zemulgowania. Doprawić winegret solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
1
Opłucz i osusz wszystkie warzywa sałatkowe i wrzuć je razem do dużej miski. Ułóż kurczaka, boczek, awokado, pomidor i Roquefort w jednolitych rzędach na wymieszanej zieleni.