Sałatka chlebowa z pomidorami, ziołami i Ricotta Salata
Need a wegetariańska przystawka? Sałatka chlebowa z pomidorami, ziołami i Ricotta Salata może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, chleb na zakwasie, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wielobarwna Sałatka Paprykowo-fasolowa z ricottą Salatan i ziołami, Ogolona Sałatka z dyni z pomidorami i ricottą Salata, oraz Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Pomidorkami Cherry, Rukolą I Ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posypać chleb wodą; odstawić 2 minuty. Ostrożnie wycisnąć wilgoć z chleba. Rozerwać na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odstawić na ręczniki papierowe 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Połącz ocet, olej, sól i pieprz, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Połącz ricottę i 5 kolejnych składników (ricotta przez tymianek) w dużej misce.