Sałatka Cezar z anchois zawinięty czosnek i pikantna cytryna Sabayon

Sałatka Cezar z anchois zawinięty czosnek i pikantna cytryna Sabayon
Przepis Sałatka Cezar z anchois zawinięty czosnek i pikantna cytryna Sabayon może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 19g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,47 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz filety anchois, bułkę tartą, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cytrynowa Czosnkowa Sałatka Cezar, Cedr wędzony łosoś Cezar z cytryną trufla anchois Vinaigrette, oraz Tajny składnik (sardela): Zielona sałatka Cezar.

Instrukcje

1
Umieść anchois na płytkiej tacy i dodaj trochę mleka, aby je przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2
Umieść małą patelnię z sosem na średnim ogniu i dodaj ząbki czosnku i mleko do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż goździki są bardzo miękkie, ale nie mushy, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Ułóż talerz ręcznikiem papierowym i umieść anchois, w jednej warstwie, na ręczniku i pozwól im osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Wyjmij czosnek z patelni i jeśli jest na nich film mleczny, opłucz je pod wodą, aby je wyczyścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Umieść je na ręczniku papierowym z anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Weź jeden z ząbków czosnku i umieść go na desce do krojenia. Używając płaskiej strony noża Kucharskiego rozwal go, a następnie zmiażdż go nożem, jakbyś ostrzył starą maszynkę do golenia na skórzanym pasku. W średniej wielkości misce wymieszać czosnek, żółtka, olej anchois, sok z cytryny, skórkę i wymieszać trzepaczką dodając szczyptę soli i białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Dodaj łyżeczkę ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Umieść miskę na małym ogniu i ubijaj. Nie przestawaj ubijać, dopóki żółtka nie zaczną opuszczać wstążek podczas ubijania. Uważaj, aby nie zrobić jajecznicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Natychmiast usuń z ognia i umieść miskę na mokrym ręczniku, który jest ustawiony na blacie, ręcznik nie pozwoli Ci ścigać miski wokół Lady podczas trzepania. Powoli mżnij kroplę lub dwie oleju z krokosza barwierskiego do mieszaniny żółtka, kontynuując trzepaczkę. Dodawać olej kroplę na raz, aż do uzyskania emulsji. Gdy masz emulsję, możesz dodać olej w cienkim powolnym strumieniu podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
EmulsjeEmulsje
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Jeśli opatrunek ma być gęsty, dodaj ciepłą wodę przez łyżeczkę, aż osiągniesz pożądaną grubość. Powinna to być konsystencja syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Połączyć parmezan i bułkę tartą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12
Przeciąć każdą rzymską głowę na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
13
Umieść je atrakcyjnie na talerzu. Każdy ząbek czosnku owinąć anchois. Niektóre goździki mogą używać tylko połowy sardeli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
14
Umieść 3 z nich na każdym talerzu wokół romaine.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
15
Mżnij zdrową porcję dressingu na romaine pamiętając, że masz cztery sałatki, więc podziel ją równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
16
Posypać bułką tartą z parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn