Sałatka Cezar z anchois zawinięty czosnek i pikantna cytryna Sabayon

Sałatka Cezar z anchois zawinięty czosnek i pikantna cytryna Sabayon
Przepis Sałatka Cezar z anchois zawinięty czosnek i pikantna cytryna Sabayon może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 19g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,47 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz filety anchois, bułkę tartą, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cytrynowa Czosnkowa Sałatka Cezar, Cedr wędzony łosoś Cezar z cytryną trufla anchois Vinaigrette, oraz Tajny składnik (sardela): Zielona sałatka Cezar.

Instrukcje

1
Umieść anchois na płytkiej tacy i dodaj trochę mleka, aby je przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
2
Umieść małą patelnię z sosem na średnim ogniu i dodaj ząbki czosnku i mleko do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż goździki są bardzo miękkie, ale nie mushy, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Ułóż talerz ręcznikiem papierowym i umieść anchois, w jednej warstwie, na ręczniku i pozwól im osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Wyjmij czosnek z patelni i jeśli jest na nich film mleczny, opłucz je pod wodą, aby je wyczyścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść je na ręczniku papierowym z anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Weź jeden z ząbków czosnku i umieść go na desce do krojenia. Używając płaskiej strony noża Kucharskiego rozwal go, a następnie zmiażdż go nożem, jakbyś ostrzył starą maszynkę do golenia na skórzanym pasku. W średniej wielkości misce wymieszać czosnek, żółtka, olej anchois, sok z cytryny, skórkę i wymieszać trzepaczką dodając szczyptę soli i białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Dodaj łyżeczkę ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Umieść miskę na małym ogniu i ubijaj. Nie przestawaj ubijać, dopóki żółtka nie zaczną opuszczać wstążek podczas ubijania. Uważaj, aby nie zrobić jajecznicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Natychmiast usuń z ognia i umieść miskę na mokrym ręczniku, który jest ustawiony na blacie, ręcznik nie pozwoli Ci ścigać miski wokół Lady podczas trzepania. Powoli mżnij kroplę lub dwie oleju z krokosza barwierskiego do mieszaniny żółtka, kontynuując trzepaczkę. Dodawać olej kroplę na raz, aż do uzyskania emulsji. Gdy masz emulsję, możesz dodać olej w cienkim powolnym strumieniu podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
EmulsjeEmulsje
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Jeśli opatrunek ma być gęsty, dodaj ciepłą wodę przez łyżeczkę, aż osiągniesz pożądaną grubość. Powinna to być konsystencja syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Połączyć parmezan i bułkę tartą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12
Przeciąć każdą rzymską głowę na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
13
Umieść je atrakcyjnie na talerzu. Każdy ząbek czosnku owinąć anchois. Niektóre goździki mogą używać tylko połowy sardeli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
14
Umieść 3 z nich na każdym talerzu wokół romaine.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
15
Mżnij zdrową porcję dressingu na romaine pamiętając, że masz cztery sałatki, więc podziel ją równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
16
Posypać bułką tartą z parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn