Sałatka Carpaccio Z Cukinii
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Sałatka Carpaccio z cukinii może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Carpaccio Z Cukinii, Sałatka Carpaccio Z Ogórkiem I Cukinią, oraz Przepis Na Sałatkę Carpaccio Z Ogórka I Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukinię pokroić w poprzek na cienkie plasterki papieru krajalnicą.
Wrzucić plastry cukinii z 1 łyżeczką soli w dużym durszlaku ustawionym nad miską i odcedzić 20 protokół.
Dobrze opłucz plasterki cukinii, a następnie odcedz, delikatnie naciskając na plasterki, aby wydobyć nadmiar płynu. Plastry cukinii osuszyć ręcznikiem kuchennym.
Włóż zieleń rukoli do dużej miski.
Posypać 1/4 szklanki Parmigiano-Reggiano i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Mżawka 1 1/2 łyżki oleju na zieleni i wrzucić.
Ułóż plastry cukinii na zieleni rukoli, następnie skrop pozostałą oliwą i posyp pozostałą 1/4 szklanki Parmigiano-Reggiano i pieprzem.