Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Anioła. Ten przepis służy 12. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz pieprzowy, ciężką śmietanę, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka z ogórków pomidorowych Angel, Angel ' s Chunky Chicken Salad, oraz Angel Hair Makaron Sałatka.
Instrukcje
1
W małej misce rozpuścić żelatynę o smaku limonki w gorącej wodzie. Pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, ananas, paprykę pieprzową, seler i pekan. Złożyć żelatynę. Schłodzić w lodówce 1 godzinę, lub aż zgęstnieje, ale nie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Cukierki Dla Karłów
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Śmietanę ubić w małej misce, aż zgęstnieje. Złożyć do mieszaniny żelatyny. Przechowywać w lodówce 3 godziny, lub aż mocno żelowane.