Saute z Portobello i fasolką szparagową
Portobello & Green Bean Saute to bezglutenowy dodatek do dania głównego. Za 90 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2 g białka i 5 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka małych grzybów portobello, pomidorków śliwkowych, ząbków czosnku i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 33%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także fasolkę szparagową i grzyby Portobello, Saute z zielonej fasoli i boczku i Sauté z fasoli szparagowej.
Instrukcje
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby i cebulę, aż będą miękkie.
Dodaj czosnek i bulion; gotuj 1 minutę dłużej.
Odcedź fasolkę szparagową; dodać na patelnię i wrzucić do sierści.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj pomidory, majeranek i pieprz.